Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:23:05 GMT

۵ دانشگاه برتر اروپایی کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۳۵۸۳۲

۵ دانشگاه برتر اروپایی کدامند؟

بررسی رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های اروپا در رتبه بندی کیواس نشان می‌دهد که برترین دانشگاه اروپایی در انگلیس است.

به گزارش ایسنا به نقل از وب سایت رسمی رتبه‌بندی کیواس،  رتبه بندی کیواس یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی بین المللی است که توسط موسسه کاکارلی سیموندز انگلستان صورت می‌گیرد.

آخرین باری که این رتبه بندی برای سال ۲۰۲۲ میلادی منتشر شد، دانشگاه‌های اروپا نیز رتبه‌بندی شدند که انگلیسی‌ها موفق به کسب جایگاه نخست این رتبه بندی شدند و جایگاه اول تا سوم را از آن خود کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی این رتبه‌بندی نشان می‌دهد که پس از انگلیس،‌سوئیس، هلند،‌فرانسه و آلمان بهترین عملکرد را در میان کشورهای اروپایی دارند.

نتایج این رتبه بندی در ۵ دانشگاه برتر اروپایی به شرح ذیل است: 

 دانشگاه آکسفورد

این دانشگاه در شهر آکسفورد در منطقه آکسفورد شایر انگلستان قرار دارد و قدیمی‌ترین دانشگاه انگلیسی‌زبان جهان هم به‌شمار می‌رود. با این که تاریخ دقیق تأسیس این دانشگاه هنوز معلوم نیست اما قدیمی‌ترین اسناد باقی‌مانده از گذشته‌ها نشان می‌دهد که از سال ۱۰۹۶ فرایند آموزش در آکسفورد جریان داشته‌است.

تمام دانشجویان و بیشتر کادر آکادمیک دانشگاه باید عضو یک دانشکده باشند. دانشگاه آکسفورد ۳۸ دانشکدهٔ مختلف و ۶ مؤسسهٔ آموزشی (زیر مالکیت آکسفورد) دارد که هرکدام از این مراکز دانشجویان و کادر را طبق ساختار داخلی خود کنترل می‌کنند.

دانشگاه کمبریج

این دانشگاه در سال ۱۲۰۹ در شهر کمبریج انگلیس تأسیس شده و دومین دانشگاه قدیمی در منطقه انگلیسی زبان و سومین دانشگاه قدیمی در جهان به‌شمار می‌آید. از آن جا که دانشگاه آکسفورد نیز قدمتی قدیمی دارد، از این رو به این دو دانشگاه، «دانشگاه‌های باستان» می‌گویند و نام آن‌ها را آکسبریج نهاده‌اند. این دانشگاه در بسیاری از رشته‌ها بهترین دانشگاه جهان است و در همه رشته‌ها همواره از بهترین‌های دنیا محسوب می‌شود.

داتشکده‌های کمبریج از محصولات فرعی تاسیس دانشگاه بوده‌اند، هیچ دانشکده‌ای در جهان وجود ندارد که قدیمی‌تر از دانشگاهش باشد. دانشکده‌ها به دانشجویان کمک هزینه تحصیلی اعطا می‌کردند. کمبریج همچنین دارای مراکزی بدون کمک هزینه‌بود که خوابگاه نامیده می‌شدند و طی قرن‌های مختلف و به تدریج جذب دانشکده‌ها شدند. اولین دانشکده کمبریج با نام پیترهاوس در سال۱۲۸۴ توسط اسقف الی تاسیس شد و بسیاری از دیگر دانشکده‌های این دانشگاه در قرن‌های پانزدهم و شانزدهم راه‌اندازی شدند. جدیدترین دانشکده این دانشگاه رابینسون نام داشته و در دهه ۱۹۷۰ تأسیس شده‌است و کالج هومرتن که در مارچ ۲۰۱۰ از شکل انجمن به دانشکده کامل تبدیل شد، از این رو می‌توان آن را جدیدترین دانشکده کمبریج نامید.

کالج سلطنتی لندن

کالج سلطنتی لندن یا امپریال کالج لندن یکی از معتبرترین موسسات آموزش عالی بریتانیا و جهان بر چهار شاخه‌ی اصلی علوم، مهندسی، پزشکی و کسب‌وکار متمرکز است و به دلیل عملی کردن این مهارت‌ها در صنعت و تجارت شناخته‌شده است.

این دانشگاه در مرکز لندن واقع است و هر ساله بیش از ۶۷۰۰ دانشجو از کالج امپریال لندن فارغ التحصیل می‌شوند.

کالج سلطنتی لندن یک اجتماع بین‌المللی است و از بیش از ۱۲۵ کشور دنیا دانشجو جذب می‌کند.

ممتاز بودن در آموزش، هسته و روح امپریال کالج لندن را تشکیل می‌دهد که انعکاس آن به‌خوبی در رتبه‌بندی‌های داخل کشور و بین‌المللی دیده می‌شود.

امپریال کالج لندن بزرگترین مرکز پژوهشی تاثیرگذار در بین تمام دانشگاه های اصلی بریتانیا است.

موسسه فناوری فدرال سوئیس

این مؤسسه در سال ۱۸۵۴ میلادی پایه‌گذاری و در سال ۱۸۵۵ به عنوان انستیتو پلی تکنیک در زوریخ شروع به کار کرد. در سال ۱۹۱۱ با پذیرش رشته‌های مختلف دانشگاهی، تبدیل به دانشگاه گردید و به نام جدید تغیر عنوان داد.

درحال حاضر بیش از ۱۷ هزار دانشجو از ۸۰ کشور جهان در مقاطع مختلف مشغول تحصیل هستند.این دانشگاه برندهٔ ۲۱ جایزهٔ نوبل را در لوح افتخارات خود دارد.

دانشکده های دانشگاه فناوری فدرال زوریخ عبارتند از: دانشکده علوم پزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشکده هنر، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشکده حقوق، دانشکده فلسفه، دانشکده الهیات و دانشکده علوم کاربردی

کالج دانشگاهی لندن

این دانشگاه که به "یو سی ال"( یو سی ال) معروف است، دانشگاهی دولتی و تحقیقاتی است. سازمان رتبه‌بندی شانگهای این دانشگاه را چهارمین مرکز مهم علمی اروپا معرفی کرد. یوسی‌ال پذیرای حدود ۳۶۰۰۰ دانشجو است.این دانشگاه رتبه دهم دانشگاه‌های جهان را به خود اختصاص داده است و بیش از ۴۸ درصد دانشجویان آن را دانشجویان بین‌المللی تشکیل می‌دهند. دانشکده‌ها و بیمارستان‌های این دانشگاه، همگی در قلب لندن هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه های جهان رتبه بندی دانشکده ها بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۵۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟

به گزارش خبرآنلاین، این مطالعه نشان می‌دهد که از میان تکانه‌های تحریمی و تکانه‌های پولی، تحریم‌ها اثر بیشتر و طولانی‌مدت‌تری بر افزایش تورم در اقتصاد ایران دارند.

دنیای اقتصاد نوشت:احمدرضا جلالی نائینی، اقتصاددان، در ارائه آخرین مطالعه خود بر این نکته تاکید کرد که با وجود غالب بودن اثر تحریم و نرخ ارز، در بلندمدت عامل پولی تعیین‌کننده اصلی نرخ تورم است و نباید از آن غافل شد.

این استاد دانشگاه تاکید کرد که تورم در اقتصاد ایران، پس از نوسانات نرخ ارز، به ترتیب تحت تاثیر انتظارات تورمی و رشد پول قرار دارد.

به عقیده این استاد دانشگاه، با توجه به اثرگذاری تکانه خارجی بر کاهش ارزش ریال و نیاز واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش، سیاست‌گذار پولی با بده‌-بستان میان رکود و تورم مواجه می‌شود و با پاسخ به این نیاز، متغیرهای پولی نظیر پایه پولی را افزایش می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901212

دیگر خبرها

  • در دولت سیزدهم بیشترین مجوز برای جذب معلم صادر شده است
  • در دولت سیزدهم بیشترین مجور برای جذب معلم صادر شده است
  • تجلیل از استاد برتر دانشگاه شیراز
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • مهم‌ترین بازیگران افزایش تورم کدامند؟
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور