Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@13:26:12 GMT

کشف ژن تشدید کننده بیماری کرونا در آسیای جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۹۷۸۴۲

محققان دانشگاه اکسفورد یک ژن در میان مردم آسیای جنوبی کشف کرده‌اند که خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری «دی نشنال نیوز»، به گفته محققان دانشگاه آکسفورد، حدود ۶۰ درصد از افراد در آسیای جنوبی حامل این عامل ژنتیکی هستند.

این در حالیست که ۱۵ درصد از اروپایی‌ها حامل این عامل ژنتیکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، این ژن احتمال نارسایی ریه یا مرگ ناشی از کووید-۱۹ را دو برابر می‌کند.

به گفته پروفسور «جیمز دیویس» سرپرست تیم تحقیق اکسفورد، این ژن همه جمعیت‌ها را به یک اندازه تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و ترکیب پیچیده‌ای از عوامل دیگر، از جمله سن و وضعیت اجتماعی-اقتصادی نیز در میزان ابتلا به این بیماری دخیل است.

محققان دریافتند که این ژن پرخطر احتمالاً از پاسخ صحیح سلول‌های ریه‌ به ویروس جلوگیری می‌کند.

نتایج این تحقیق در مجله «نیچر ژنتیک» منتشر شده است.

محققان همچنین امیدوارند که با استفاده از دارو و سایر روش‌های درمانی بتوانند از میزان آسیب پذیری سلولهای ریه در برابر ویروس کرونا بکاهند.

پروفسور دیویس می‌گوید: «عامل ژنتیکی که ما پیدا کرده‌ایم توضیح می‌دهد که چرا برخی افراد پس از ابتلا به ویروس کرونا به شدت بیمار می‌شوند.»

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۹۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • رضا شیخی درگذشت
  • ارتباط افسردگی و بیماری‌های قلبی ‌وعروقی