Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوی متخصص برجسته آکسفورد اعلام کرد: کووید-۱۹ تا بهار سال آینده شبیه سرماخوردگی معمولی خواهد شد زیرا ایمنی افراد در برابر این ویروس با واکسن‌ها و قرار گرفتن در معرض آن تقویت می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از آکسفوردنیوز پروفسور سر جان بل اظهار کرد: انگلیس بدترین شرایط مدیریت بیماری کرونا را تچربه کرد و پشت سر گذاشت اما پس از گذشت زمستان باید همه چیز بهتر شود؛ البته همچنان در معرض ابتلا به این ویروس حتی در افراد واکسینه‌ شده قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیانات پس اظهارات پروفسور سارا گیلبرت(سازنده واکسن کووید-۱۹ آسترازنکا) در وبینار انجمن سلطنتی پزشکی ارائه شد.

گیلبرت گفت: ویروس‌ها با انتشار در اطراف ضعیف‌تر می‌شوند. ما به‌ طور معمول می‌بینیم که ویروس‌ها با سهولت بیشتری گردش می‌کنند و هیچ دلیلی وجود ندارد که تصور کنیم نسخه ویروسی‌تری از سارس-کوو-۲خواهیم داشت.

کروناویروس‌های فصلی باعث سرماخوردگی می‌شود.

سارا گیلبرت در این خصوص گفت: در نهایت سارس-کوو-۲ نیز یکی از آن‌ها خواهد بود.

سر جان می‌گوید: اگر به مسیری که در آن هستیم، نگاه کنید، وضعیت ما بسیار بهتر از ۶ ماه قبل است و فشار بر سرویس سلامت همگانی بریتانیا(NHS) تا حد زیادی کاهش یافته است.

پروفسور جان بل نیز در همین خصوص تصریح کرد: اگر به مرگ‌ومیر ناشی از کووید بنگرید، شاهد مرگ افراد بسیار سالخورده‌ خواهیم بود. من تصور می‌کنم ما در حال حاضر از بدترین وضعیت مربوط به این بیماری عبور کرده‌ایم. در واقع من فکر می‌کنم آنچه باید رخ می‌داد، اتفاق افتاده و با قرار گرفتن در معرض دلتا مشاهده می‌شود تعداد موارد ابتلا بسیار زیاد شده است؛ به ویژه در افرادی که ۲ دوز واکسن تزریق کرده‌اند؛ اگر این افراد بدون علامت شوند، به‌ طور قابل‌ توجهی بر ایمنی ما افزوده می‌شود. بنابراین ما به موقعیتی می‌رویم که سارا آن را توصیف می‌کند و در بهار آینده آن را مشاهده خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: ما باید زمستان را پشت سر بگذاریم تا به آن مرحله برسیم. البته مردم نباید وحشت کنند. تعداد عفونت‌های شدید و مرگ‌ومیر ناشی از کووید بسیار کم شده است.

پروفسور بل تاکید کرد: کارایی واکسن‌های کووید برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های جدی که منجر به مرگ می‌شود است اما واقعا میزان انتقال را کاهش نمی‌دهد. اگر همه انتظار دارند واکسن‌ها و تقویت‌کننده‌ها این روند را متوقف کند، بدانند که چنین نیست و وعده دروغی است.

وی با افسر ارشد پزشکی انگلستان، پروفسور کریس ویتی، موافق است که اکثریت قریب به اتفاق کودکان بدون واکسن به کووید مبتلا می‌شوند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • این مواد غذایی سرشار از ویتامین C هستند
  • آیا حتما به خرید قرص ویتامین C نیاز داریم؟