Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس پژوهش مشترک دو دانشگاه، واکسن آسترازنکا در برابر گونه آفریقای جنوبی ویروس سارس‌کوو۲ محدود عمل می‌کند. دانشگاه آکسفورد اثربخشی این واکسن در برابر گونه جهش‌یافته بریتانیایی را تأیید کرد.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، شرکت داروسازی بین‌المللی آسترا زنکا نتایج پژوهش متشرک دانشگاه‌های آکسفورد و وت‌واترز رند آفریقای جنوبی در باره واکسن کرونای خود را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان دو دانشگاه پس از آزمایش بر روی دوهزار و ۲۶ نفر به این نتیجه رسید‌ه‌اند که این واکسن در برابر ویروس جهش‌یافته سارس‌کوو ۲ از گونه آفریقای جنوبی کارآیی محدودی دارد.

انتشار نتایج این مطالعه، واکنش به گزارشی از روزنامه فایننشل تایمز است. این روزنامه پیش‌تر گزارش داده بود که واکسن آسترازنکا برای جلوگیری از ابتلای خفیف یا متوسط به گونه جهش‌یافته آفریقای جنوبی کارآیی ندارد.

آفریقای جنوبی

شرکت داروسازی بین‌المللی بر این نکته تاکید کرده که شرکت‌کنندگان در مطالعه دو دانشگاه به‌طور عمده جوان و سالم بوده‌اند، به همین دلیل نمی‌توان گفت که «دانش کافی» برای کارآیی واکسن وجود دارد.

آسترازنکا اعلام کرد که کار بر روی واکسن خود را ادامه می‌دهد تا اثربخشی آن افزایش یابد.

کارآیی در برابر گونه جهش‌یافته بریتانیایی

در حال حاضر علاوه بر گونه آفریقای جنوبی، دو نوع دیگر ویروس جهش‌یافته سارس‌کوو۲ وجود دارد که نخستین بار در بریتانیا و برزیل مشاهده شده‌اند.

آنها نیز در مقایسه با نوع اصلی، مسری‌تر هستند و در بسیاری از کشورها گسترش یافته‌اند.

دانشگاه آکسفورد اثربخشی واکسن آسترازنکا در برابر گونه بریتانیایی را تأیید کرده است.

آسترازنکا برای واکسن خود از آژانس دارویی اتحادیه اروپا (EMA) مجوز پخش دریافت کرده است اما کمیسیون دائمی واکسیناسیون آلمان (STIKO) به این نتیجه رسیده که این واکسن برای پیش‌گیری از سرایت ویروس سارس‌کوو۲ در گروه سنی  ۱۸ تا ۶۴ ساله مناسب است.

به گفته این نهاد وابسته به موسسه روبرت کُخ آلمان، اثربخشی آن برای افراد بالای ۶۵ سال حدود هشت درصد است.

در ایتالیا نیز این واکسن برای افراد تا ۵۵ سال توصیه شده است.

برچسب هاآفریقای جنوبی داروسازی بریتانیایی - سوئدی آسترازنکا کرونا کرونای جهش یافته بریتانیا واکسن آسترازنکا آکسفورد واکسن آکسفورد

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آفریقای جنوبی کرونا واکسن آسترازنکا آکسفورد واکسن آکسفورد آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو واکسن آسترازنکا آفریقای جنوبی برابر گونه جهش یافته بر گونه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۶۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»

کولت (Colette)، یک بوتیک معروف فرانسوی بود که طی همکاری با مد پاریس (Mad Paris)، شرکتی متخصص در زمینه سفارشی سازی ساعت‌های لوکس، نسخه‌ای تولید محدود از ساعت مچی رولکس میلگاس را ارائه کرد.

به گزارش عصر ایران، این پروژه که به نام "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" (Who Cares Edition) شناخته می‌شد، شامل یک ساعت مچی از جنس فولاد ضد زنگ می‌شد. ویژگی منحصر به فرد این نسخه تولید محدود صفحه‌ای سفید با نوشته آبی رنگ "چه کسی اهمیت می‌دهد، من دیگر دیر کردم" و مجموعه‌ای از اعداد به هم ریخته بود. از دیگر نکات قابل توجه درباره این ساعت استفاده از عقربه ثانیه شمار به شکل یک آذرخش بود.

ساعت مچی رولکس میلگاس در سال ۱۹۵۶ معرفی شد. این مدل نام خود را از واژه لاتین Mille به معنای هزار و Gauss، واحد میدان مغناطیسی وام گرفته است. این ساعت برای پاسخ به خواسته‌های جامعه علمی طراحی شده و می‌تواند در برابر میدان‌های مغناطیسی تا ۱۰۰۰ گاوس مقاومت کند. مقاومت باورنکردنی در برابر تداخلات مغناطیسی که از موتور ساعت محافظت می‌کند، نوآوری اصلی در این مدل است.

رولکس میلگاس با استفاده از فولاد ضد زندگ پولیش خورده ۹۰۴ ال ساخته می‌شود. این آلیاژ در برابر خراش و خوردگی بسیار مقاوم است.

تولید "نسخه چه کسی اهمیت می‌دهد" رولکس میلگاس توسط مد پاریس و کولت به پنج ساعت مچی محدود شد که در زمان عرضه برچسب قیمت ۱۸۲۰۰ دلاری را یدک می‌کشیدند.

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • (تصاویر) رولکس؛ نسخه «چه کسی اهمیت می‌دهد»
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال