Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است کشور استرالیا اقدام به توزیع واکسن آسترازنکا، ساخته دانشگاه آکسفورد انگلیس کرده‌است؛ اما دانشمندان این کشور به تازگی خواهان توقف توزیع این واکسن شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان انجمن ایمنی‌شناسی کشورهای استرالیا و نیوزلند خواهان توقف توزیع واکسن آسترازنکا، ساخته دانشگاه آکسفورد انگلیس شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشمندان معتقدند واکسن انگلیسی کارایی کافی را نداشته و منجر به ایمنی گروهی نمی‌شود.

عده‌ای از دانشمندان استرالیایی معتقدند واکسن مذکور نمی‌تواند مصونیت جمعی ایجاد کند. اما کانبرا، پایتخت استرالیا همچنان معتقد است باید از این واکسن استفاده کند. چندین ایمونولوژیست این پیشنهاد را به دولت داده‌اند. به دنبال این پیشنهاد برخی کارشناسان حوزه بهاشتی هم با آن همراه شدند.

اندرو میلر، رئیس انجمن پزشکی استرالیا معتقد است تا زمانی که اطلاعات بیشتری مبنی بر موثر بودن واکسن آسترازنکا برای مصونیت عمومی وجود نداشته باشد باید توزیع را متوقف کرد. خطر سیاسی این سبک توزیع واکسن هم این است که ما برای ثروتمندان یک نوع واکسن خواهیم داشت و برای فقرا یک نوع واکسن دیگر.

وی گفته است، با توجه به اینکه استرالیا تقریبا این ویروس را مهار کرده‌ است، باید برای به دست آوردن بهترین واکسن صبر کند و تا واکسن موثر بدست نیاورده نباید اقدام به تزریق کند.

همچنین لیندا سلوی دانشیار دانشکده بهداشت در دانشکده پزشکی دانشگاه کوئینزلند فرآیند آزمایشات این واکسن را با تشکیک مواجه کرده و داده‌های بررسی شده برای آزمایشات مربوط به واکسن را کافی ندانسته است. از بین افراد آزمایش شده تعداد کمی از افراد سنی بالاتر از 55 سال داشته اند و دوز واکسن استفاده شده برای افراد متفاوت بوده‌است.

با این حال ، دولت گفته است واکسن آکسفورد / AstraZeneca محافظت حیاتی در برابر ویروس را ایجاد می‌کند و هیچ برنامه ای برای چرخش سیاست وجود ندارد.

تمام واکسن‌‌های کرونای جهان در مرحله تست انسانی قرار دارندادامه علاقه‌مندی کشورها به استفاده از واکسن "اسپوتنیک-5" روسیهرژیم اسرائیل|ادامه تبعات آزمایش همگانی واکسن فایزر بر اشغالگران؛ سکته قلبی جوان 23 ساله پس از تزریق واکسن

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کرونا توزیع واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «ریاض منصور» نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد اعلام کرد: از شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌خواهیم که درخواست ما برای دستیابی به عضویت کامل در این سازمان را مورد بررسی مجدد قرار بدهد.

منصور ادامه داد: هیچکس نمی‌تواند از راه حل دو دولتی حمایت کند و در حالی که اسرائیل تلاش می‌کند کشورفلسطین را نابود کند بایستد و تماشا کند.

نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد تاکید کرد: پذیرش عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد به این اشاره می‌کند که موضوع برپایی کشور فلسطین در گرو امیال تندروها در اسرائیل نیست.

منصور ادامه داد: مجمع عمومی سازمان ملل در روز ۱۰ مه نشستی فوق‌العاده دارد و ما مطمین هستیم که این مجمع از عضویت کامل ما در سازمان ملل متحد حمایت خواهد کرد.

همچنین نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد با اشاره به جنگ غزه گفت: جنایت‌ها علیه ملت فلسطین ادامه دارد و گورهایی جمعی در اطراف بیمارستان‌هایی که با یورش اسرائیل مواجه بودند پیدا شده است.

منصور با اشاره به حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح در جنوب نوار غزه ادامه داد: باید از عملیات نظامی در رفح جلوگیری شود و به صورت فوری توافق آتش‌بس حاصل شود.

کد خبر 6094584

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب