Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد ایرانی دانشگاه آکسفورد با طراحی یک نرم‌افزار که افراد را از آشنایی با زبان‌های خارجی در گفت‌و‌گو بی‌نیاز می‌کند، جایزه سال فناوری انگلیس را به خود اختصاص داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ خانم "سپیده چکاوه" استاد ایرانی دانشگاه آکسفورد با طراحی یک نرم‌افزار که افراد را از آشنایی با زبان‌های خارجی در گفت‌و‌گو بی‌نیاز می‌کند، جایزه سال فناوری انگلیس را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چکاوه با بیان اینکه نرم‌افزار "پیکسل‌چت" از بیش از 100 زبان خارجی پشتیبانی می‌کند، تصریح کرد: در این نرم‌افزار هر کسی به زبان خودش صحبت می‌کند و می‌تواند با همه مکالمه داشته باشد؛ به عنوان نمونه شما به زبان فارسی با یک فرد چینی صحبت می‌کنید در حالی که طرف مقابل به زبان چینی پاسخ شما را می‌دهد و شما مکالمه این شخص را به زبان فارسی دریافت خواهید کرد همانطور که آن شخص مکالمه شما را به زبان چینی دریافت می‌کند.

این استاد ایرانی با اشاره به کارکرد این نرم‌افزار در دوران کرونا گفت: بیشتر مردم در دوران کرونا از سیستم‌های زوم یا اسکایپ استفاده می‌کنند که نسبت به نرم‌افزار پیکسل‌چت ابتدایی هستند چراکه در ویدئو کنفرانس در زوم و اسکایپ، یک زبان مشترک باید تعریف شود به عنوان نمونه هر 2 طرف به زبان انگلیسی صحبت کنند اما در پیکسل‌چت هر کسی به زبان خود صحبت خواهد کرد.

چکاوه با بیان اینکه برای زبان‌های مهم مثل انگلیسی، چینی یا روسی ضریب ترجمه به ترجمه بالای 98 درصد است، بیان کرد: علاوه بر این زبان‌های مهم، با توجه به اینکه خودم هم یک ایرانی هستم برای ترجمه درست زبان فارسی تلاش زیادی صورت گرفته است.

این استاد دانشگاه آکسفورد با ذکر کارکردی از این نرم‌افزار خاطرنشان کرد: در دانشگاه زمانی که یک استاد مشغول به تدریس است، می‌تواند به زبان خودش تدریس کند و بقیه نیز به زبان خود مطالب را دریافت خواهند کرد؛ این نرم‌افزار برای تعریف زبان‌های بیشتر تا 2 ماه آینده در مرحله تست است و امیدواریم تا قبل از سال 1400 در اختیار عموم مردم قرار بگیرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

میزگرد مجازی تبادل تجربیات علم و فناوری در حوزه ارتباطات سلامت برگزار می‌شودبرنامه ده‌ساله فناوری و فرآوری گیاهان دارویی تدوین شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علم و تکنولوژی علمی علم و تکنولوژی علمی دانشگاه آکسفورد نرم افزار استاد ایرانی زبان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۴۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین رویداد جایزه استاد مویدی و «نشست تخصصی فعالان عرصه تربیت و مسجد استان مازندران» با هدف تبیین مؤلفه‌های یک تشکل تربیتی، الگونمایی مدل «تربیت در مسجد»، بررسی مصداقی مدل استاد مویدی در مسجد کاظم‌بیگ و بررسی ابعاد شخصیتی استاد فقید برگزار شد.

این مراسم شامگاه پنجشنبه با حضور حجت الاسلام جزینی، حجت الاسلام مجتبی وافی، سید احمد عبودتیان حاج حسین یکتا، حجت الاسلام شریف تبار مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران و جمعی از مسؤولان برگزار شد.

محمد حسین زیوری معاونت تربیتی مؤسسه اشراق در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه استاد مویدی سال‌های سال در زمینه تربیت جوانان در مسجد و مدرسه فعالیت می‌کردند، افزود: این رویداد همزمان با سالروز تولد ایشان و پاسداشت تلاش‌های وی به مناسبت روز معلم برگزار شد.

وی با اظهار اینکه مدارس ایشان پیوند ناگسستنی با مسجد دارد، افزود: بیش از هزار دانش آموز از مهد تا پیش دبستانی, متوسطه سوم و دانشگاه در مدارس وی از شهرهای مختلف استان مشغول تحصیل هستند.

وی ادامه داد: استاد مویدی سال‌های سال کار جدی در حوزه تربیت در مسجد و مؤسسه تحقیقی و پژوهشی انجام می‌داد و در کنار سه ضلع پژوهش، مدرسه و مسجد توجه ویژه ای به کانون خانواده داشت.

زیوری تصریح کرد: شناسایی، معرفی و تکریم عزیزانی که در زمینه تربیت فعالان مسجد تلاش داشتند، هدف ارائه جایزه استاد مویدی است وسالانه از فعالان انقلابی و مسجد تقدیر می‌شود.

وی ادامه داد: این مراسم در دو بخش در قالب نشست تخصصی و کارگاهی فعالان مسجد و تربیت و بخش عمومی و رونمایی جایزه در مسجد کاظم بیک برگزار شد

کد خبر 6095374

دیگر خبرها

  • رونمایی از تندیس رویداد جایزه استاد مویدی
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • علم و فناوری دانشمندان ایرانی عامل موفقیت عملیات «وعده صادق» بود