Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشمندان سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه "آکسفورد" اخیرا گفته‌اند اطلاعات بیشتری در مورد آزمایشات واکسن کووید-۱۹ که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت "آسترازنکا" توسعه داده شده، مورد نیاز است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سی ان بی سی، هفته گذشته اعلام شد واکسن کروناویروس ساخته شده توسط دانشگاه آکسفورد ۷۰ درصد از دچار شدن افراد به علائم کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن گفته شد شرکت آسترازنکا شریک دانشگاه آکسفورد در تولید واکسن در حال آماده سازی سه میلیارد دوز از واکسن در سراسر جهان است.

حال روز گذشته دانشمندان دانشگاه آکسفورد و سازمان بهداشت جهانی گفته‌اند که برای تعیین ایمنی و اثربخشی این واکسن داده‌های بیشتری از آزمایشات واکسن کروناویروس شرکت آسترازنکا مورد نیاز است.

سر "جان بل"(John Bell) ، استاد منصوب شده از طرف پادشاهی بریتانیا که در دانشکده پزشکی دانشگاه آکسفورد مشغول به کار است روز گذشته در گفتگو با سی ان بی سی گفت: همیشه در اعلام نتایج علمی یک آزمایش توسط یک بیانیه مطبوعاتی یک مشکل وجود دارد و آن این است که شما تمام داده‌های موجود را ندارید و مردم واقعاً نمی‌توانند به درستی داده‌ها را بررسی کنند.

آسترازنکا روز دوشنبه هفته گذشته اعلام کرد واکسن کرونایی که به‌صورت مشترک با دانشگاه آکسفورد ساخته ‌است تا ۷۰ درصد در پیشگیری از بیماری مؤثر است.

طی آزمایشات این شرکت، یک گروه کوچکی از افراد(همه زیر ۵۵ سال )، ابتدا یک دوز کوچک از واکسن و سپس یک دوز کامل دریافت کردند و گروه بزرگتری از افراد دو دوز کامل واکسن دریافت کردند. واکسن در گروهی که دوز کمتری دریافت کرده‌اند ۹۰ درصد موثر است در حالی که اثربخشی آن در گروه بزرگتر فقط ۶۲ درصد بوده است.

برخی از کارشناسان آمریکایی، از جمله "منصف اسلاوی"(Moncef Slaoui) رئیس "عملیات وارپ اسپید"(Operation Warp Speed) ​​کاخ سفید ، گفت که آنها نگران اختلاف سن بین دو گروه هستند. در میان این نگرانی‌ها "پاسکال سوریوت"(Pascal Soriot)، مدیر عامل آسترازنکا روز پنجشنبه در گفتگو با بلومبرگ گفت که این شرکت به احتمال زیاد مطالعه جدیدی را برای بررسی آزمایش دوز پایین/کم این واکسن در آینده آغاز خواهد کرد و اطلاعات کامل نیز در یک مجله پزشکی منتشر خواهد شد تا افراد بتوانند آن را بررسی کنند.

اما سایر وزرا و کارشناسان دولت انگلیس از واکسن آسترازنکا حمایت کرده‌اند و خاطرنشان کردند که تنظیم کننده‌های دارویی که اطلاعات بیشتری در مورد آزمایشات بالینی مرحله آخر این واکسن دارند در نهایت حرف آخر را خواهند زد. انگلیس روز جمعه از تنظیم کننده‌های دارویی خود خواست تا ایمنی واکسن را برای تأمین موقتی آن مورد ارزیابی قرار دهد و این بدان معنی است که این واکسن می‌تواند قبل از پایان سال در آن کشور توزیع شود.

با وجود نگرانی‌های اخیر، این روند ممکن است در ایالات متحده بیشتر طول بکشد. بل به سی ان بی سی گفت که او پیش بینی می‌کند تا بهار سال آینده انگلیس افراد زیادی را واکسینه کرده باشد.

دکتر "سمیه سامیناتان"(Soumya Swaminathan) ، دانشمند ارشد سازمان بهداشت جهانی گفت که آمارهای آزمایشی آسترازنکا خیلی کوچک هستند و با وجود آنها نمی‌توان به نتیجه نهایی دست یافت چرا که کمتر از سه هزار نفر در آزمایشی که دوز کمتر واکسن این شرکت به آنها داده شد شرکت کرده بودند و در گروه بزرگتر نیز هشت هزار نفر شرکت کرده بودند و اگر بخواهیم این فرضیه را بررسی کنیم که شاید دوز کمتر این واکسن اثربخشی بهتری بر روی افراد دارد پس نیاز است که این شرکت یک آزمایش دیگر و بزرگتر انجام دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در جهان دانشگاه آکسفورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۹۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد