Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

‌ یکی از مطالعات تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی(NHS) نشان می‌دهد، افرادی که یک بار ویروس کرونا را گرفته و دارای آنتی بادی هستند بعید است در طی شش ماه دوباره مبتلا شوند.

به گزارش دیلی‌میل؛ تحقیقات انجام شده در بیمارستان‌های دانشگاه "آکسفورد" ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر از کادر درمان را از ماه آوریل تا ماه نوامبر مورد مطالعه قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمایش‌های آنتی‌بادی نشان داد که تا زمان شروع مطالعه، از میان ۱۲۴۶ فردی که قبلا مبتلا شده بودند، تنها تست کووید-۱۹ سه نفر(۰.۰۲۴ درصد) مجددا مثبت شد. کارشناسان می‌گویند این نشانه دلگرم کننده‌ای است مبنی بر اینکه افرادی که قبلاً آلوده شده‌اند بعید است دوباره دچار کووید-۱۹ شوند.

محققان می‌گویند این مطالعه نشان می‌دهد که ابتلای به "سارس کوو- ۲"(SARS-CoV-۲) ایمنی کوتاه مدت در برابر ابتلای مجدد به ویروس ایجاد خواهد کرد.

همچنین آزمایش منظم ۱۱ هزار و ۵۲ نفر نشان داد که ۸۹ نفر از این افراد که پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا نشده بودند دچار بیماری شده و علائم بیماری را بروز دادند. ۷۶ عضو دیگر نیز که نتیجه آزمایش‌شان مثبت بود بدون علائم بیماری بودند.

بنابراین به طور کلی ۱۶۸ نفر(۱.۴۹ درصد) از افرادی که ابتلای قبلی نداشته‌اند، علائم بیماری را بروز دادند و یا نتیجه تست آنها مثبت اعلام شد.

این تحقیقات که امروز به صورت آنلاین و پیش از چاپ منتشر شده است، نشان می‌دهد احتمال ابتلای مجدد افرادی که قبلاً به ویروس آلوده شده‌اند بسیار کم است.

پروفسور دیوید ایر، یکی از نویسندگان این مقاله و عضو دپارتمان سلامت دانشگاه آکسفورد، گفت: تحقیقات جاری که شامل گروه بزرگی از کادر درمان می‌باشد نشان داده است که ابتلا به کووید-۱۹ در اکثر افراد حداقل شش ماه ایمنی در مقابل ویروس ایجاد می‌کند.

افرادی که تست آنتی بادی آنها مثبت بوده است علائم بیماری را بروز ندادند در حالی که ۸۹ نفر از کسانی که تست آنتی بادی آنها منفی بود به ویروس مبتلا شدند. این واقعا خبر خوبی است، زیرا می‌توان اطمینان حاصل کرد که اکثر افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا می‌شوند، حداقل برای مدت کوتاهی از ابتلای مجدد مصون‌اند.

یک مطالعه قبلاً نشان داده بود که سطح آنتی بادی پس از ابتلا به سرعت کاهش می‌یابد و تنها پس از ۸۵ روز به نصف تعداد اصلی خود می‌رسد. این کاهش همچنان ادامه می‌یابد و میزان آنتی بادی‌ها ۱۳۷ روز پس از زمانی که در بیشترین حالت خود بودند به میزان غیر قابل تشخیصی می‌رسند.

اما پروفسور ایر می‌گوید که آخرین یافته‌ها نشان می‌دهند: مصونیت کمی در افراد مبتلا شده باقی می‌ماند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا ویروس علائم بیماری ابتلای مجدد آنتی بادی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟

با توجه به شیوع زیاد آلرژی در فصل بهار فاطمه عدالت فر، کارشناس مامایی با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره احتمال آلرژی گرفتن مادران باردار در فصل بهار توضیح داد.

او گفت: ممکن است مادرانی که قبلا آلرژی نداشته اند، حین بارداری در فصل بهاری این آلرژی را داشته باشند.

او همچنین رعایت برخی نکات برای مادران بارداری که در فصل بهار دچار آلرژی شده‌اند را ضروری دانست و افزود: مادری که به آلرژی مبتلا شده٬ ممکن است به جنینش هم انتقال دهد.

عدالت فر در پاسخ به این سوال که آیا حتما مادران باردار آلرژی را به جنین منتقل می‌کنند؛ گفت: اگر رعایت نشود به صورت تنگی نفس یا وزن کم هنگام تولد خودش را بروز می‌دهد.

او همچنین در پاسخ به این سوال که افرادی که جراحی شکمی انجام داده‌اند هم می‌توانند باردار شوند؛ بیان کرد: بهتر است بگذارند زخم ترمیم شود.

این کارشناس درباره چکاپ‌های مهم برای مادران بالای ۴۰ سالی که می‌خواهند باردار شوند نیز توضیح داد.

او گفت: این افراد باید ذخیره تخمدانی کافی داشته باشد.

در پایان نیست موضوع افرادی که تعویض مفصل انجام داده‌اند و می خواهند باردار شوند بررسی شد.

عدالت فر در این باره گفت: باید تاییدیه پزشکشان را بگیرند.

توضیحات بیشتر را در ویدیوی زیر تماشا کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ضایعه نخاعی به متابولیسم بدن آسیب می رساند
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال